Bekijk in de browser en klik hier voor groter lettertype.
Laatste Wil
Beste leden,

Het bestuur van de Coöperatie Laatste Wil wenst u allen een goed en inspirerend Nieuw Jaar!

Datzelfde hopen wij ook voor onze Coöperatie want we hebben voor dit jaar weer een volle agenda. We gaan nieuwe stappen zetten met het Laatste Wil Proces. Verder gaan we in gesprek met de NVVE en De Einder over de plannen voor de proeftuin. En ook gaan we natuurlijk door met onze campagne voor het Manifest. Dat willen we door veel meer mensen ondertekend zien. En niet te vergeten: in april vieren we het 10-jarig bestaan van de CLW!

Voor nu beperken we ons tot de nieuwsbrief.
NIEUWSBRIEF
Vanaf het begin van ons bestaan, in 2013, heeft het bestuur berichten gestuurd naar leden wanneer daar aanleiding voor was. Vanaf 2018 is iedere maand een nieuwsbrief uitgebracht met een betere opmaak. En vanaf 2019 maakt een team van vijf leden interviews en schrijft in artikelen over wat we denken dat u belangrijk vindt.

Altijd wordt de nieuwsbrief geopend door 60 à 70% van de leden. Dat zijn mooie percentages. Maar de statistieken laten te weinig zien of een artikel daadwerkelijk wordt gelezen en wat u als lezer ervan vindt. Of u het artikel te lang vindt, of te kort, of niet duidelijk. Of juist mist. Om meer aandacht te besteden aan de inhoud en de kwaliteit gaan we de nieuwsbrief eens per twee maanden uitbrengen.
NIEUWSFLITS
Naast de tweemaandelijkse nieuwsbrief gaan we met Nieuwsflitsen directer op de actualiteit inspringen. Dat deden we bijvoorbeeld toen dagblad Trouw eind november een oproep deed om deel te nemen aan een enquête over het levenseinde. We vroegen u toen in een mail om deze enquête in te vullen. Tussen de nieuwsbrieven door zult u nu vaker van dit soort nieuwsflitsen krijgen.
PANEL
Binnenkort zullen wij u vragen om deel te nemen aan een panel. Doel is dat de leden van dat panel commentaar leveren op de inhoud van de nieuwsbrief, te beginnen met die van 16 februari. Ook zullen we vragen welke artikelen zij in de loop van de tijd hebben gemist. Tenslotte vragen wij de leden van het panel ons te tippen als er een nieuwswaardig bericht langskomt.
Hartelijke groet,

Frits Spangenberg, Rob van Doorn, Cunera Brugman en Bert van Herk
CONTACT
Laatste Wil

Coöperatie Laatste Wil
Postbus 418
2000 AK Haarlem
Telefoonnummer: 085-130 16 45
E-mail: post@laatstewil.nu
Website: www.laatstewil.nu
Bankrekening: NL27 RABO 0318 2231 04

S Twitter
S Website
S Email
Ik wil me afmelden