Bekijk in de browser en klik hier voor groter lettertype.
Laatste Wil
Van het bestuur
Van het bestuur
Veel mensen zullen het herkennen: je bent ergens lid van geworden omdat je het doel steunt. Maar voor de rest heb je liever geen polonaise aan je lijf: geen mailtjes, geen nieuwsbrief, geen vergaderingen en geen contact met andere leden.
Lees verder
Te mooi om haar doodswens serieus te nemen
Te mooi om haar doodswens serieus te nemen
Is de CLW er ook voor mensen met een psychiatrische ziekte? In de nieuwsbrief van juni 2020 schreven we over de geestelijke gezondheidszorg die mensen met een stervenswens in de kou laat staan. We pleitten toen voor een ruimere interpretatie van suïcidepreventie, namelijk ook als hulp bij een menselijke dood wanneer de betrokkene niet meer te behandelen is of niet meer behandeld wil worden.
Lees verder
Ledenpeiling 2020
Ledenpeiling 2020
In september 2020 heeft het bestuur de ledenpeiling van voorjaar 2019 herhaald. Van de leden die werden aangeschreven, vulde 47% de enquête (gedeeltelijk) in. Dat is iets minder dan de respons in 2019 (54%).
Lees verder
Oproep aan BN'ers die lid zijn
Oproep aan BN'ers die lid zijn
U bent lid geworden omdat u de doelstelling van de CLW ondersteunt en weet dat wij blij zijn met iedereen die dat besluit neemt. Als u met ons de eigen regie belangrijk vindt, en onmenselijke toestanden aan het einde van het leven wilt voorkomen, zou u dan een rol kunnen en willen spelen als ambassadeur?
Lees verder
Webshop
Webshop
De CLW heeft een webshop ingericht.

Op dit moment kunt u het nieuwe boek Om de dooie dood niet! bestellen. U kunt daar 1, 2, 5 of 10 exemplaren van het boek ontvangen. En daar anderen een plezier mee doen. De prijzen ziet u in de webshop. Wilt u meer exemplaren? Graag! Stuurt u dan een bericht naar post@laatstewil.nu.

Binnenkort kunt u ook folders van de CLW bestellen. Deze zijn uiteraard kosteloos. Laat ons weten hoeveel folders u er wilt bestellen. Het is fijn als u deze folders aan mensen in uw omgeving wilt uitdelen.
FILMS
FILMS
In februari 2012 organiseerde de NVVE in Amsterdam onder de titel The End het eerste Documentaire & Filmfestival ter wereld dat zich richtte op euthanasie en andere keuzes rondom het zelfgewilde levenseinde. In totaal 38 speelfilms en documentaires werden tijdens het festival vertoond. Tien speelfilms en documentaires beleefden hun (Nederlandse) première.
Sindsdien is The End een verzamelplaats van binnen- en buitenlandse speelfilms, korte films en documentaires over het zelfgewilde levenseinde en meer.
Speelfilms en documentaires over het zelfgewild levenseinde
YOUTUBE KANAAL
YOUTUBE KANAAL
Sinds december 2014 heeft de Coöperatie Laatste Wil een eigen videokanaal op YouTube, onder de naam: Coöperatie Laatste Wil. Programmamaker Eveline van Dijck heeft de filmpjes belangeloos voor de CLW gemaakt. Er komen binnenkort weer nieuwe video’s bij.
Bekijk ons YouTube kanaal
WAAR STAAN WIJ VOOR
Wij zijn er om een doorbraak te realiseren ten aanzien van een humaan werkend laatstewilmiddel dat op een legale manier verkrijgbaar is. Zodat u uw eigen levenseinde mag en kan regisseren, zonder toetsing voor- of achteraf door een arts, begeleider of consulent.
Daar staan wij voor !
De volgende nieuwsbrief ontvangt u op 11 november
CONTACT
Laatste Wil

Coöperatie Laatste Wil
Postbus 418
2000 AK Haarlem
Telefoonnummer: 085-130 16 45
E-mail: post@laatstewil.nu
Website: www.laatstewil.nu
Bankrekening: NL27 RABO 0318 2231 04

S Twitter
S Website
S Email
Ik wil me afmelden