Welkom op de Mijn Laatste Wil ledenpagina van de Coöperatie Laatste Wil.

Het forum van Coöperatie Laatste Wil zal tot nader order worden gesloten, terwijl er door het bestuur wordt gezocht naar een geschikt alternatief.

U heeft al eens ingelogd in MIJN LW, maar bent uw wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord aan te vragen. U ontvangt een email met een link. Als u op deze link klikt, kunt u een nieuw wachtwoord instellen.


Nieuw account aanmaken

U bent lid geworden en wilt voor het eerst in MIJN LW inloggen? Dan dient u een account aan te maken door onderstaande link te gebruiken. U ontvangt dan een email met een link. Als u op de link in de email klikt, kunt u een wachtwoord instellen.


Ledenportaal

In ons ledenportaal vindt u veel informatie over bijvoorbeeld huiskamerbijeenkomsten, gegevens van gespreksleiders op postcode, ons uitgebreide informatiepakket over middelen, essays, webinars en Algemene Ledenvergadering. Ook kunt u deelnemen aan het Forum. U kunt hier online vragen stellen, informatie delen, gesprekken voeren of uw verhaal vertellen. En uiteraard via email in direct contact komen met andere leden.Lid worden

U bent nog geen lid? Klik dan hieronder op “Ja, ik word lid” en vul het inschrijfformulier in. U ontvangt daarna ter bevestiging een email met deels afgeschermde gegevens i.v.m. uw privacy. Uw lidmaatschap is direct na ontvangst van de email geactiveerd. Daarna kunt u inloggen.Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Coöperatie Laatste Wil via het contactformulier of bel 085-1301645.